Pronalazak suradnika

Trebate pouzdanog poslovno partnera? U moru informacija nemožete pronaći nekoga tko Vam se čini pouzdan? Nemate vremena tražiti ponude? Tu smo mi za Vas.

Kao što je poznato vrijeme i novac su dvije najvažnije komponente u poslovnom svijetu. Zbog previše vremena koje morate potrošiti da bi pronašli idealnog poslovnog partnera, a to vrijeme ste mogli potrošiti u razvoj svog poslovanja, tu smo mi za Vas.

Imate ideju što bi napravili sa svojim poslovanjem, kako bi rasli i razvijali se a onda ste zaključili da neznate s kim bi se povezali i na koji način tu svoju uslugu ili proizvod predstavili. Znate da je temelj poslovnog rasta dobro istraživanje smjera u kojem želite ići. Predstavili bi svoj brend na internetu a u moru informacija nemožete pronaći neku marketinšku agenciju koja bi Vas vodila, ili trebate financijskog stručnjaka koji će Vam pomoći srediti Vaše financije, ili želite preurediti svoj poslovni prostor a nemate pouzdanog masjatora ili jednostavno nemate vremena se baviti istraživanjem pojedinih tvrtki s kojima bi surađivali.

Kontaktirajte nas  sa Vašim željama, a mi ćemo za Vas pronaći poslovnog suradnika.

Tijek suradnje

  1. Kontakt – na prvom sastanku opišete nam detaljno što Vas zanima i koji su Vaši financijski okviri
  2. Traženje ponude – na temelju prikupljenih informacija mi tražimo idealnu ponudu, istražujemo sve paramaetre koje ste nam postavili i nakon dogovorenog roka mi Vam ispostavljamo najbolje riješenje
  3. Ispostava najboljeg riješenja za Vas – kad se usuglasimo sa svime povezujemo Vas sa najboljom ponudom i dalje Vi sve riješavate sa njima
  4. Povratni kontakt da vidimo zadovoljstvo uslugom – kontaktirat ćemo Vas kroz neko vrijeme da vidimo da li ste zadovoljni sa partnerom te da li možemo još šta učiniti po tome pitanju. Bitno nam je da dobijemo zadovoljnog korisnika i dugoročnog klijenta.