Potpora prodaji

Imate prodajni team ali nemate rezultate koje priželjkujete? Imate novi proizvod koji planirate plasirati na tržište ali nemate osobe koje bi se tome posvetile? Želite povećati prodajne rezultate i uvesti osvježenje u svoj prodajni team? Tu smo mi za Vas.

Mi Vam možemo pomoći ostvariti poslovne rezultate, unijeti svježinu u team i postaviti prodaju na novi nivo. Dugogodišni rad u prodajnom sektoru dao nam je iskustva i kompentencije kako bi ostvarili prodajne planove i karijeru podiglo na viši nivo, zašto nebi pomogli i Vama.

Za Vas možemo biti prodajna potpora ili nas možete unajmiti kako bi predstvaljali Vaš prizvod ili uslugu, možemo biti Vaši vanjski prodajni predstavnici koje plaćate samo po obavljenom poslu. Vanjske usluge prodajnog predstavnika mogu biti veliki benefit za vašu tvrtku. Predsnosti su nebrojene: nismo Vaši zaposlenici, nismo Vam trošak, radimo na tome da ostvarimo dogovorene ciljeve, potpora smo Vašem poslovanju, vašem prodajnom teamu. Predstavite nam svoju tvrtku, proizvod ili uslugu, pokažite nam svoje trenutne rezultate i što želite ostvariti, koji je vaš kratkoročni a koji drugoročni cilj i rado ćemo Vam pomoći ostavriti te rezultate.

Prodajom se bavimo cijeli svoj radni vijek, svijesne smo na koji način trebamo predstaviti tvrtku, proizvod ili usluge, znamo na koji način klijentima prikazati benefite onoga što nudite. Znamo na koji način doći do novih klijenata te na koji način povratiti povjerene nekadašnjih klijenata. Ono što trebate napraviti jest kontaktirati nas, predstaviti se i pokazati na koji način radite a zatim ćemo mi sližiti korakre kako ispuniti cilj koji želite ostvariti.