Jednostavno rješenje za evidenciju radnog vrmena

Svjesni smo da evidencija radnog vremena stvara muke no zakonski smo dužni to isto voditi. Kupnja kompliciranih aplikacija, sustava za vođenje evidencije radnog vremena i rješenja vlasnicima tvrtki stvara još dodatni stres jer je to nešto novo što mora savladati dok s druge strane svoje vrijeme može utrošiti na puno bolji način baveći se poslom koji je za njega bitan.

 

Ovom prilikom bi Vam htjeli predstaviti jedinstveno softversko rješenje koje će vam pomagati u administrativnom vođenu vašeg poslovanja a jedino što trebate je skinuti aplikaciju na mobilni telefon i putem bar koda svakodnevno svaki zaposlenik prijavljuje svoj dolazak i odlazak. Aplikacija vam omogućuje:

  • Automatska prijava i odjava zaposlenika
  •  Pregled prijava i odjava zaposlenika sa slikom
  •  Pregled kašnjenja na posao ili ranijih odlazaka sa posla
  • Pregled lokacija prijava
  •  Pregled trenutno prisutnih i odsutnih zaposlenika
  • Pregled i statistika podataka ukupno i pojedinačno RAD, GODIŠNJI, BOLOVANJE…
  • U bilo kojem trenutku spreman izvještaj ili podaci za daljnju obradu, npr. obračun plaća

Da li sa lakoćom vodite svoju evidenciju zaposlenika ili vam ipak oduzima  previše vremena? Da li na kraju mjeseca samo jednim klikom miša možete izvući sve podatke koji su potrebni za knjigovođu? Imate li u bilo kojem trenutku kontrolu nad time kad je radnik došao na posao, prijavio se i kada se odjavio? Znate li kad netko nije bio na poslu (zbog bolovanja, slobodnih dana, godišnjeg ili…)? Ukoliko sve ove podatke ne vodite svakodnevno na kraju mjeseca stvara se problem – evidencija radnog vremena oduzima vam i previše vremena.

Ukoliko vam je ovo nešto što trebate predlažem da dogovorimo jedan sastanak kako bi vam u kratkim crtama prezentirale ovo jednostavno softversko rješenje.

https://busyeasyit.hr/WTC.html