O nama

Tko smo mi

Mi smo dvije partnerice koje su nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji odlučile započeti vlastiti biznis. U suradnji sa različitim profilima poduzetnika uvidjeli smo da poduzetnici uvijek traže nekog poslovnog partnera za suradnju bilo da se radi o marketingu, financijama i sl. Zato se i rodila ta ideja da budemo poveznica između tražitelja i pružatelja usluga.Kao što samo ime našeg obrta znači SyMul (lat. zajedništvo ili u isto vrijeme), mi smo tu da zajedno riješimo Vaše potrebe u poslovanju, prodaji ili edukaciji vezanoj za prodaju.Mi smo mlada tvrtka na tržitu, ali imamo velika znanja i kompentencije vezane za ostvarivanje prodajnih rezultata, te Vam želimo ponuditi ta znanja kako bi Vi ostvarili svoje ciljeve.

Misija

Naša misija je pomoći mali i srednjim poduzetnicima da pronađu kvalitetne partnere za suradnju te povećanje prodaje i prodajnih rezultata.

Vizija

Postati vodeća tvrtka koja spaja tvrtke u pronalasku kvalitenih partnera za suradnju. Educirati prodajne predstavnike te mali i srednjim tvrtkama omogućiti povećanje prodajnih rezultata.

  • Vrijednosti
  • Učinkovitost
  • Fleksibilnost
  • Poštovanje dogovora
  • Povjerenje

 

Zašto odabrati nas?

POUZDANE SMO

Svoj posao odrađujemo profesionalno i na visokom nivou. Slušamo vaše potrebe i želje i tako kreiramo suradnju.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Sa svakim klijentom razgovaramo i na temelju dogovora pronalazimo idealna poslovna riješenja

OBAVLJAMO SVOJ POSAO NA VRIJEME

Maksimalno smo posvećene svakom zadatku i cilj nam je uslugu isporučiti na vrijeme.

ŠTEDIMO VAŠE VRIJEME

U današnje vrijeme kad smo bombardirani svakakvim informacijama, teško je pronaći onu koja odgovara samo Vama. Mi smo tu da istražujemo i za Vas pronađemo idealnu ponudu i riješenje.